Cultuur-benefiet 9 december !

Dank aan u allen die aanwezig waren op de tweede cultuurbenefiet van de Wissel. Dank om jullie warme ondersteuning en appreciatie. Dank Troubadours, Koen en Terri, Raymond. Een fijne avond die afgesloten werd door Troubadour Amber in de lead. Zo wou Raymond het. Zelf ontroerd door de Troubadours. Hierbij, fier, noteren we enkele reacties die we vandaag kregen. Neem van ons aan dat we er graag aan voortdoen ! ... “Een indrukwekkende avond. Zal nog lang bijblijven. Dankjewel allemaal van de Wissel en co”

“Dadelijk Raymond! Maar intussen van mijn sokken geblazen door De Troubadours van De Wissel!”
“Ze hebben ongelofelijk genoten en vonden het hun beste sponsoring sinds tijden.”
“Wat een avond gisteren ! Troubadours waren geweldig : wat een talent, inzet en durf. De grootmeester van het Groenewoud was geniaal en aandoenlijk oprecht. De organisatie vlekkeloos. Ons hebben jullie een fantastische avond bezorgd in deze donkere maand en met veel energie terug naar huis gestuurd.”
“Bruggen tussen een publiek en enkele prachtige jongeren. Een publiek dat deze jongeren mee wou dragen. En Raymond, … Ik hou enkel van zijn meer intimistische nummers. Maar het nummer dat hij met Amber bracht: zo schoon, zo warm menselijk. Hij had overschot van gelijk om haar de lead te geven. Een bekend artiest die op deze manier zich achter één jongere schaart… Dit wens je elke gast (in de bijzondere jeugdzorg) toe.” "Wat hebben we gisteren genoten van die perfect georganiseerde avond met de Troubadours en Raymond. Wat die laatste betreft konden we dat verwachten, maar wat jullie zangeresjes daar stuk voor stuk ten gehore brachten heeft niet alleen van het Groenewoud maar ook ons weggeblazen...
En dan nog dat super-toetje met Amber en Raymond : kippevel..."

 

We danken hier ook graag al onze sponsors, in het bijzonder : Euro-Sprinters, Amplexor, Geoscoop landmetingen, muziekhandel Leo Caerts, Sabam, Ekonomika Alumni, Lions Leuven Erasmus, Fifty One Club Aarschot en de stad Leuven.

FacebookTwitterLinkedin