Nieuws van De Wissel

Bij de start van het 36ste Wissel-werkjaar herformuleerde de Wissel, in betrokkenheid van alle actoren missie en waarden.

   

Vacature Projectleid(st)er De Shelter

CIG De Shelter is een samenwerkingsinitiatief tussen de vzw’s De Wissel, Amber en Monte Rosa, gericht op jonge ouders en zwangere jongeren in kwetsbare situaties.
We zoeken iemand die verantwoordelijk is voor het dagelijkse functioneren van de werking in zijn geheel en ondersteunend met betrekking tot de hulpverlening die geboden wordt aan individuele cliëntsystemen.
Uitgebreide vacature en functiebeschrijving hieronder.
Vacature-projectleider-de-Shelter.pdf
Functieomschrijving-projectleider-de-Shelter.pdf

   

Fietsrepaircafé vrijdag 16 december

Beste fietser, Kom je mee fietsen herstellen (voor een goed doel)? Kennis over fietstechniek bijschaven? Iemand nodig die je een handje toesteekt om je eigen fiets weer te laten bollen? We doen het bij een hapje en drankje!
Vrijdag 16/12 van 18:00 - 22:00 bij Velo (Hollestraat 1 3001 Heverlee) Iedereen welkom!
Een initiatief van LeuvenFietst ism Velo en De Wissel.

   

Kerstmarkt Nieuwrode zaterdag 17 december

Zaterdag 17 december 2016 staat De Switch en Centrum Molenmoes op de kerstmarkt in Nieuwrode.
Gezellige sfeer, leuke standjes, lekkere hapjes en drankjes, dé kerstman, muziek ! De Troubadours treden er ook op !
Iedereen welkom vanaf 14u.
De affiche staat hier

   

Opendeur in Rizsas donderdag 22 december

Iedereen welkom op onze gezellige opendeur !

   

Aanbod EquiCanis dit schooljaar.

We zijn het schooljaar gestart met een enthousiaste en uitgebreide vrijwilligersploeg! We willen jullie graag ons aanbod voor dit schooljaar via deze weg kenbaar maken. Wees er snel bij want de inschrijvingen lopen vlot binnen.

AANBOD van EquiCanis voor het schooljaar 2016-2017
Onze FOLDER vindt U hier

   

Elias van Mendelssohn.

De Wissel kan een volgende benefietactiviteit met klasse aankondigen. Elias van Mendelssohn !
Dit is zonder twijfel een van de grootste negentiende-eeuwse werken voor koor en orkest. Voor dit muzikaal project zingt Vocal Skyline Leuven samen met Vokem uit Schilde en 4-Tune uit Retie.
Het concert gaat door op zondag 26.02.2017 om 15u in de Boodschapkapel van het Heilig Hartinstituut in Heverlee.
Neem het al mee in je gedachten, je agenda 2017 en die van je vrienden. Een unieke opvoering, een unieke plek en natuurlijk een uniek doel.
Meer info op de flyer en Vocal skyline Leuven

Kaarten kan u alvast reserveren op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

   

De Troubadours

Troubadours overvallen het feest en brengen het volk eerlijke ontroering. Ze zijn jong en gepassioneerd, zingen over wat hen bezig houdt, dansen hun verhaal of komen undercover naar uw feest. Daarna trekken ze weer verder op weg naar het volgende feest.
Troubadours is een samenwerking tussen De Wissel vzw en Artistiek Collectief Barranja. Meer info ? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0486-27 57 57

   

Vrijwilligers aan de slag in de Shelter

In WEL, het driemaandelijks welzijnsmagazine van de provincie Vlaams-Brabant, staat een artikel over hoe vrijwilligers kwetsbare gezinnen helpen in De Shelter. U leest het hier.

 

   

Hoopverlening

Buurtwerk 't Lampeke nodigde een aantal partners uit om na te denken over de essentie van hulpverlening..
Het productiehuis Nieverans maakte hierover een beklijvende documentaire. Aan de hand van drie getuigenissen, tussencommentaren en beschouwingen door Peter Adriaenssens (Jeugd- en Kinderpsychiater) en Kristel Driessens (Coördinator Bindkracht).
En je zal merken, ter zake bij vele vraagstellingen van de laatste weken.
Deze documentaire (drie filmdeeltjes), gemaakt door productiehuis Nieverans, alsook bijhorend magazine, is gratis te downloaden op www.hoopverlening.be
   

Pagina 1 van 6

FacebookTwitterLinkedin